BELANGRIJKE INFORMATIE:COVID-19 UPDATE

Ontdek Volvo Selekt

COVID-19 Update

COVID-19 Update


Veiligheid zit in ons DNA. Na het federaal overlegcomité van vrijdag 30 oktober 2020, kunnen wij u melden dat de meeste van onze Selekt-partners OPEN blijven, onder strikte voorwaarden:

WERKPLAATS
Onze werkplaatsen blijven open voor onderhoud, herstellingen, recall campagnes, montage winterwielen, nazicht keuring enz. Alle geplande afspraken kunnen gewoon doorgaan en nieuwe afspraken zijn op korte termijn mogelijk. U kan echter NIET binnen wachten op de herstelling van uw wagen. Wij adviseren uw wagen op voorhand af te zetten of een huurwagen te boeken.

AFLEVERING
Het afleveren van Selekt Volvo's blijft ook mogelijk. Onze Selekt-partners bereiden de levering eventueel digitaal met u voor en werken daarna met een sterk verkorte fysieke aflevering. De geplande afspraken voor levering blijven aangehouden, nieuwe afspraken worden asap ingepland.

VERKOOP WAGENS
Verkoop van Selekt Volvo’s kan ook, maar niet fysiek in de showroom. Wij vragen u om maximaal via digitale kanalen (telefoon, e-Mail, ...) contact met onze partners op te nemen. De sales teams blijven ter beschikking om u te helpen en om al uw vragen en dossiers op te volgen

Een nieuwe start. Gegarandeerd.

Een nieuwe start. Gegarandeerd.


Kiezen voor een Volvo Selekt betekent dat u meer dan een prachtige tweedehandswagen koopt. De beste tweedehands Volvo's dragen ons Selekt-label, waarbij we de kwaliteit en veiligheid kunnen borgen die ons eigen is.

Elke Volvo Selekt krijgt een upgrade met de meest recente software. De wagen wordt ook gecontroleerd op 160 punten om te garanderen dat hij voldoet aan onze standaarden rond veiligheid, prestaties en presentatie. Zo maakt u steeds een goede start met de Volvo van uw keuze.

zorgvuldig geselecteerd

Een Volvo Selekt is altijd jonger dan vijf jaar en heeft minder dan 150.000 km op de teller staan.

grondig gecontroleerd

Een grondige controle op 160 punten zorgt ervoor dat elke wagen voldoet aan Volvo's hoge standaarden rond veiligheid, kwaliteit en presentatie.

Bekijk de checklist
2 jaar garantie

U kan 24 maanden rekenen op onze Volvo Selekt-garantie zonder kilometerbeperking, die u na afloop nog 12 maanden kan verlengen dankzij Volvo Renewal.

gratis pechverhelping

Bij elke Volvo Selekt bieden wij 1 jaar gratis pechverhelping door Volvo Assistance*. Later wordt die bij elke onderhoudsbeurt telkens opnieuw met 1 jaar gratis verlengd.

tevredenheidsgarantie

Bevalt uw Volvo Selekt toch niet helemaal, dan mag u binnen 30 dagen of 1.500 km ruilen.

gedocumenteerde onderhoudshistoriek

Alleen wagens met een volledig traceerbare en gedocumenteerde onderhoudshistoriek binnen het Volvo-netwerk komen in aanmerking om als Volvo Selekt te worden verkocht.

up-to-date

De software krijgt een upgrade zodat alle technologieën en systemen aan boord helemaal up-to-date zijn.

nauwkeurig voorbereid

De originele fabrieksinstellingen worden opnieuw ingesteld en de wagen wordt tot in de puntjes schoongemaakt, zo voelt ook een Volvo Selekt aan als nieuw.

originele Volvo-onderdelen

Wanneer een kleine herstelling moet worden uitgevoerd, gebruiken we daarvoor alleen originele Volvo-onderdelen. Zo blijft uw Volvo Selekt ook echt 100% Volvo.

bij Volvo opgeleide technici

Door doorgedreven interne opleidingen krijgen Volvo-technici onze innovatieve en authentieke Volvo-werkmethodes helemaal onder de knie.

*Volvo Assistance: meer info en voorwaarden op volvocars.be/assistance-nl en in de meest recente Volvo Assistance-brochure.